Ønsker du å selge mer på nett?

  • Lær fra de beste
  • Har du allerede så mye å gjøre at du lurer på hvordan du skal få tid?
  • Da er dette kurset midt i blinken for deg.

Det er mange måter du kan gå fram for å gjøre virksomheten din mer synlig på nett. Blender og Halden Næringsutvikling har invitert tre eksperter for å snakke om hvordan du kan øke salget og forbedre den digitale markedsføringen. De vil ha fokus på strategi, konkrete eksempler og praktiske tips.

Når: Onsdag 24.3 kl 8 – 9

Hvor: Digitalt – Link vil bli publisert her og på Facebook (arrangementet)

Hvem: Passer for alle som ønsker å selge mer digitalt. Ingen forkunnskaper nødvendig.   

Påmelding: Alt vi trenger er ditt navn og epost i skjemaet under

Agenda:

1. Hva vil du oppnå?
2. Hjelp til å definere målgruppe
3. Hva er ABC modellen?
4. Hvordan definere mål som betyr noe?
5. Nettbutikkløsninger
6. Trenger jeg en nettbutikk? Eller kan jeg bruke andre sosiale kanaler?
7. Hvordan motivere ditt team til å jobbe mere digitalt?

Foredragsholdere

Ellen Cathinka Apenes

Ellen Cathinka er kommunikasjonsrådgiver i byrået Netron AS, hvor hun jobber med kampanjer fra idé til konsept og gjennomføring, med særlig vekt på digitale flater og sosiale medier.

Hun har jobbet tett med kunder som Volvat Medisinske Senter, AssaAbloy, Smart Energi og Viken Fylkeskommune.

Magnus Dahlgren

Magnus har jobbet smått og stort med netthandel og markedsføring i snart 15 år.

Analyse, forretningsutvikling og datadrevet markedsføring er det som opptar daglig hjerneaktivitet. Har bakgrunn i alt fra tradisjonelle medie- og reklamebyråer til teknologiselskap, men alltid fokus på markedsføring.

Har siden 2018 økt trykket og engasjement på lokal handel, da spesielt i kombinasjon med digitale kanaler og netthandel. Driver til daglig eget selskap som hjelper bedrifter med markedsføring av netthandel.

Karl Filip Singdahlsen

Karl Filip er utdannet lektor og sertifisert digital markedsfører. Han har fem års erfaring som sosiale medier-ansvarlig for Norges idrettsforbund og har siden 2018 driftet eget selskap.

Der jobber han med strategisk- og operativ digital markedsføring for både små og store selskaper i Norge. Karl Filip har utviklet nettbutikk og hatt markedsføringsansvaret for en lokal forhandler i Sarpsborg, som siden oppstart har sett en årlig omsetningsvekst på over 300%.

Ønsker du å vite mer om Blender Collective?

Vi er et nettverk med over 120 mennesker i kreative og nyskapende bedrifter

Coworking.

Akselerator.

Prosjekthjelp.

Vi er et nettverk med over 120 mennesker i kreative og nyskapende bedrifter sør i Viken. Vi er til for å skape vekst og utvikling i regionen. Det får vi til gjennom coworking, samarbeid, deling av kunnskap, og et krevende akseleratorprogram.

Vi driver Coworking. I Fredrikstad og Halden har vi samlet en rekke dyktige bedrifter under samme tak. Her har vi inspirerende coworking-miljøer, der prinsippet om samarbeid og deling intensiveres gjennom fysiske arbeidsplasser.